divendres, 1 de febrer del 2008

Puto Jack Johnson!!!!


suposso que un titol com aquest sobra, per que tots aquells que coneixem a jack jonhnson, ja sabem que es el 'Rei Tostonazo', be, potser te alguna cançó salvable, pero les demes cson mes cansines que anar de barcelona a bilbao a surfejar a peu, i aqui entra el tema, n'estic fins als collons d'antics pros de surf que acaben fent-se musics, que surfejin be no vol dir que per la mateixa regla de tres hagin de ser bons musics collons!!!



be, estem a un blog de música i tornen al punt, el paio ara pregona per tot arreu que es tan cool i ecologista que el seu últim disc l'ha grabat als estudis que ha montat am en Zach de la Rocha de Rage Against the Machine (vaya un tambe, tampoc es queda curt!), els qual estan completament alimentats d'energia solar, tope ecologista tiuuu!
qui s'enrrecorda ara de l'arrecife que es va carregar completament per que va muntar una plataforma per posar les camares que el gravaben surfejant per un video? Puto Capullo!! arggghhhh!!!!
be, ara que ja he mig escopit la bilis, us paso el link del seu myspace per si voleu intoxicar-vos amb la seva música, alla vosaltres!
el disc surt el mes que be
Disclaimer: be, potser he exagerat una mica, però es que el blog estava quedant massa neutre, jejeje, cal una mica de tralla de tant en tant!!
possiblement edurant el mes de març si hem sento del bon rollet acabi posant algun tema a la radio (però només un, eh!)

2 comentaris:

Jonah ha dit...

La portada es xula,
Les cançons... amb un parell ni ha prou - Tens raó :-)

Big Bloo ha dit...

jejeje, sip, a la llarga es fa pesadet que t'hi cagues, es el tipic que posaries un o dues cançons en un recopilatori, però mai escoltaries el disc sencer!!