dijous, 6 de setembre del 2007

qui es diane cluck?

doncs si, com sospiteu Diane Cluck es la de la fotografia....

però mes enllà de saber quin aspecte té, anem al que ens interessa, al mon dels sons, com es que algú tant genial com és en Devendra Banhard diu d'ella que és la seva cantant preferida? i com és que al 2005 va ser la primera referència del acabat d'estrenar segell de les germanes Cocorosie, Voodoo EROS (http://www.voodooeros.com/) amb el disc 'Countless Times'? amb unes conexions com aquestes es normal que hem piqui molt la curiositat!
Diane Cluck és una cantautora de Nova York afiliada al grup de musics Antifolk (apunt mental: buscar mes info per fer un informe sobre ells mes endavant), format basicament per cantants que utilitzaven les nits de micro obert del Sidewalk Cafe per exposar les seves composicions. Es diu que ella es la mes sofiticada de tots els antifolkies, ja que ella utilitza un gran quantitat d'intruments (guitarres, pianos, orgues, harmoniums, xilofons...) i li dona mes cromatisme i complexitat a les seves cançons, també gràcies als efectes discordants als que recorre.
Es defineix influenciada per Great Danes(?), Erik Satie (?) i el seu estat natal, Pennsylvania (aquest si que el conec!)
Discografia:
Diane Cluck - 2000
Macy's Day Bird - 2001
Black With Green Leaves - 2002
Oh Vanille/Ova Nil - 2003
Countless Times - 2005
Monarcana - 2001-2004, ( released 2006 )
Be i ara ve el millor, si voleu saber que tal sona teniu dues tres opcions, la facil i les millors, la facil es clickar al damunt del videos que hi ha a baix, i les millors son dues; la primera es avui a la sala Be Cool on fan un gran festivalet amb moltes i molt bones propostes de nous sons per 15 iurus mes 4 iurus cada cervessa (arrrgh!), i la segona es anar a l'Heliogàbal (tal com ho posa al flyer que vaig penjar ahir) per 5 iurus i 2 iurus la cervessa (oullea!!!)
com podeu suposar sense equivocar-vos, jo aniré demà a l'Heliogàbal, ens veiem allà!
i per acabar, de mostra un botó, un parell de videos