dimarts, 31 de març del 2009

avui dia de publicació del disc de na P.J. Harvey




això mateix , tal com diu el titular avui es el dia en que es publica 'oficialment' el nou disc de P.J.Harvey, despres de que fa dos anys, ens presentes la seguna part de 'uh uh her', anomenat 'white chalk, tot fa pensar que la flaca i menuda ens porta un disc mes variat i no tant intimista

'a woman a man walked by out today' es el segon disc que treu amb John Parish, col.laborador habitual i amic de la p.j.. Sota el concepte de que en Parish fa la musica i despres ella compon les lletres i canta asobre, ja fa uns anys ens van presentar un disc molt bo, (Per a mi la versio del 'it is all that is', l'ultim tall es la bomba), i el talls que es poden escoltar (http://www.pjharvey.net/vision.html) ens fan pensar en una altra 'repanoxa' de disc (jeje!)

be, us paso la llista de cançons tal com fa en dave fuzz

  1. Black Hearted Love
  2. Sixteen, Fifteen, Fourteen
  3. Leaving California
  4. The Chair
  5. April
  6. A Woman A Man Walked By
  7. The Soldier
  8. Pig Will Not
  9. Passionless, Pointless
  10. Cracks In The Canvas

 

Nuevo disco de Neil Young


El nuevo disco de Neil Young verá la luz el 7 de abril y llevará por nombre “Fork in the Road”. Ha sido producido por él mismo con al ayuda Niko Costas.

Se trata del Neil Young más eléctrico de finales de los 80 firmando un disco conceptual basado en su viaje por Estados Unidos mientras viajaba a bordo de su Lincoln Continental del 59 después de transformarlo en coche ecológico ¿? (como están las discográficas, ¿es que alguien se cree esto?).

El álbum contará, además, con una edición de lujo integrada por el CD más un DVD con siete vídeos, tres de ellos grabados en directo por el autor de clasicazos como 'Harvest' (1972), 'Sleeps with angels' (1994) o 'Mirror ball' (1995).

El track list de Fork in the road:

When Worlds Collide
Fuel Line
Just Singing A Song
Johnny Magic
Cough Up The Bucks
Get Behind The Wheel
Off The Road
Hit The Road
Light A Candle
Fork In The Road

dilluns, 30 de març del 2009

aquest dijous 2/3/2009:nashville pussy+supersuckers



si, ja se que juntar en un mateix concert suck i pussy pot sonar a que la cosa sera tòrrida sexualment parlant, pero la veritat es que el calor estara en una dosi de rockabilly,psyckobilly i punkrock mooolt guitarrer

per una banda tenim als Nashville Pussy que presentaran l'últim treball 'From hell to texas', rocka-psycho billy de qualitat contrastada que ja van venir a barcelona a ensordar-nos amb la seva tralla fara cosa d'un parell d'anys

aqui el seu myspace:

i la web:

i despres que dir del Supersuckers els reis del punkrock macarra vingut directament desde l'infern!!! (oullea!!)- Ja fa molts anys que van començar amb el segell subpop, i que van venir per primer cop en una gira a Barcelona, els acompanyava el  rock mes clàssic d'en 'reverend thorton heat' i el punk a 'degüello' dels 'dwarves', o sigui un concert de collons que hem vaig perde ja que era a l'hospital amb 6 costelles trencades, encar s'hem cau la llagrimeta. Per sort van venir moltes altres vegades, com al Savannah o a la sala Garatge, i us puc dir de bona ma que no us els podeu perdre (de fet la primera foto es del 2007 a Bcn)

i aqui els links de rigor


nomes hi ha un problema, el dijous de 22h a 23h temin programa a la ràdio, aixi que haurem d'esperar per veure'ls un altre cop, per que primer anem nosaltres, no? Ordre de prioritats!

pero be, si seguiu volent-hi anar recordeu que es a Razzmataz 3 i val 22 o 26 euros 

Inicio gira de Sonic Youth

Sonic Youth iniciaron ayer en Chile la que será su próxima gira mundial y que como muchos sabeis pasará por Barcelona a finales de mayo en una actuación enmarcada dentro del Primavera Sound 2009.

Os adelantamos el set list y un video del concierto (la calidad del audio no es muy buena). Como podeis ver será un evento imperdible para cualquiera que sea fan de la epoca Daydream Nation / Goo. Todo esto si no les da por cambiar de set list cada concierto que también es bastante probable. Yo por si acaso me encomendaré a los dioses para que no basen el repertorio en el Sonic Nurse y demás inventos.




29/03/09 -- Santiago, Chile @ Moviestar Arena

TEENAGE RIOT
BULL IN THE HEATHER
INCINERATE
HEY JONI
THE SPRAWL
'CROSS THE BREEZE
SCHIZOPHRENIA
SACRED TRICKSTER
100%
JAMS RUN FREE
MOTE
KOOL THING
PINK STEAM
--
BURNING SPEAR
NEW SONG - title to be confirmed
SILVER ROCKET
--
SHAKING HELL
EXPRESSWAY

divendres, 27 de març del 2009

nou disc d'en Mazoni



be, l'entrada d'avui es nomes un link, se que es molt poca cosa, pero tinc molta pressa icoses que fer, però per altra banda he de complir amb el nou soci del blog, en david (salutacions!)

aqui ve la recomanacio d'avui, el nou disc de Mazoni, despres de 'si els dits fossin xilofons', ens porta la nova referència de la discografica Bank Robber sota el nom de 'eufòria 5 , esperança 0'

gaudiu dels videos i d'aquest link i aprofiteu quan vingui aprop de la vostra localitat per veure'l, val la pena



dijous, 26 de març del 2009

Y como declaración de intenciones os dejo aquí un disco impresionante de uno de mis grupos favoritos.


Lightning Bolt - Wonderful Rainbow 2003

(clicar sobre la foto)

Hola!

Holas

Me incorporo al equipo del kamaleo roig para postear aqui noticias, discos y lo que surja.

Saludos!