dijous, 31 de gener del 2008

16 de febrer concert gratix de Bankrobber!!

Doncs això, de concert gratuit a concert gratuit i m'estalvio la pasta 'por que me toca' (no, si encara us queixareu!). Si la setmana que ve es pot anar a les sessions demoscópiques, la seguent setmana cal anar al concert de Bankrobber, ja s'esta convertint en una tradició el seu concert gratuit anual en el qual la discogràfica ens presenta a la seva plana major.

D'oncs res mes, com sempre un concert inel.ludible i a més a més amb regal si sou uns dels 300 primers!

Aqui us deixo el comunicat amb tota la info necessària:

Festa a l'Apolo
Bankrobber Brainstorming 2008

Dissabte 16 de febrer
19h00 Sala Apolo (Barcelona)
Entrada gratuïta

Amb
Guillamino passat, present i futur
Mazoni interpretant "Sister Ray"
Sanjosex l'experiment
El Chico Con La Espina En El Costado cançons noves i amics de sempre
Tarannà presenta "Senyals de vida"

Presentat per Josep Pedrals
CD de regal per als primers 300 assistents


Amics i coneguts de Bankrobber, us tornem a convocar a la sala Apolo per celebrar un altre any de música. Ja en portem sis. Una vetllada amb les portes obertes per tal d'agraïr als seguidors de tots els nostres grups el seu suport al llarg de l'any, i també per estendre la mà als qui encara no els han escoltat i oferir-los un tastet de la música que més ens agrada. I també per reinventar-nos una mica tots plegats.


L'alineació del Festival Bankrobber 2008 no presenta sorpreses. L'equip titular és el de sempre, amb Mazoni, Sanjosex, El Chico Con La Espina En El Costado i Guillamino. Però aquesta vegada s'hi afegeix un nou fitxatge: Tarannà.

Tarannà, que recupera l'esperit de l'Ona Laietana, ens ha aportat una alenada d'aromes jazz que també es podrà gaudir a l'Apolo, on oferiran un tastet del seu debut "Senyals de vida". Si el disc ja és una caixa de sorpreses, amb milers d'idees dins de cada cançó, el directe de Tarannà transita per camins encara més insospitats, fins i tot amb gotes de poesia.

Mentrestant, la resta d'artistes oferiran actuacions atípiques, per tal d'oferir nous matisos i noves facetes als qui habitualment vénen als concerts. L'objectiu és que –com hem aconseguit els darrers anys- la vetllada de l'Apolo sigui la més especial de l'any per a tots ells. Però com es tradueix això en música?

Mazoni interpreta "Sister Ray"

La principal sorpresa que podem avançar la proposa Mazoni, que demostrarà la versatilitat de la seva banda amb una actuació monotemàtica. Una sola cançó per omplir tot el minutatge. Jaume Pla i companyia homenatjaran la Velvet Underground fent seva una de les composicions més caòtiques i intenses del quartet novaiorquès, "Sister Ray".


Guillamino oferirà un set on repassarà tots els passatges de la seva carrera, mirant cap al passat i cap al futur. Presentarà cançons dels discos que publicarà aquest any, "eXile" i "Les minves de gener", a més de recuperar temes de "Somnis de llop" i "Un dia" que fa dos anys que no interpreta en viu. També revisitarà la poesia hip-hop d' "En/doll" i la incursió a la sardana que va ser "Música de ball". Pau Guillamet es troba en un excel·lent moment, després de protagonitzar les campanades de cap d'any a TV3.

També presentarà algunes cançons noves El Chico Con La Espina En El Costado, amb nou disc en vistes a la tardor, a més de recuperar les cançons més emblemàtiques de "Sol y sombra" i "Tú rompió mi corazón", discos que ha fet girar per tota Espanya al llarg de 2007. A més, Rubén Pozo convidarà a l'escenari alguns amics amb qui ha col·laborat ocasionalment.

Finalment, Sanjosex vol retrobar-se amb la música més lliure. Es proposa trencar estructures i deixar fluir la comunicació entre els músics, convertint cada cançó en un viatge erràtic de destí incert. On ens portarà? L'actuació que oferirà a l'Apolo trencarà tota previsibilitat, en un pas més a la recerca d'un so que ja ha rebut nombrosos elogis gràcies al disc "Temps i rellotge".

Premi a la puntualitat


Les primeres 300 persones que arribin a la festa rebran un CD de regal amb un recull de cançons de tots els artistes Bankrobber.

Escolteu-nos i dieu-nos coses a
www.myspace.com/bankrobberbcn
bankrobber@bankrobber.net

dimecres, 30 de gener del 2008

concert gratuit de Love of Lesbian


segon post en un dia!! guauuuu!! jejeje


be, per que no digueu que no us cuido, aqui us presento la manera d'anar a veure a Love of Lesbian de manera gratuita!


la gent del mondo sonoro, dins de el seu projecte 'Demoscópico' (donar a coneixer grups novells), ha organitzat un seguit de concerts per tot l'estat, a l'hospitalet cauran a la salamandra el dia 8/2/2008, una cita prou bona, com per que sigui inel.ludible


be, gratuit no ho es del tot, visiteu el seguent link i si ho imprimiu us servia d'invitació, aneu-hi dora ja que quan estigui ple, ja no hi entrara ningu


Resurreccio!!!! i programa especial aquesta nit!

hola! despres de molt temps el blog es torna a actualitzar!!!. Miracle! direu, doncs no, ara senzillament hi ha mes ganes! jejeje

i per acabar d'arrodonir, una altra bona notícia, avui dimecres 30, en el programa d'aquesta nit (22h-23h) tenim una col.laboració especial, ve en Henry Pierre Valdeolivas (un dels qui fan el genial http://www.lecool.com/) a fer un programa especial, no descobrire el que te preparat però us garantitzo música de qualitat i que mai escoltarieu per mi mateix ja que jo tampoc no la conec massa (jejeje) així doncs que ja sabeu, avui obriu be les orelles i sintonitzeu la ràdio, no us defraudarà

per altra banda aneu visitant el blog amb regularitat, espero postejar com a mínim una vegada al dia, així que regularment hi haurà novetats

be, llegiu-me o escolteu-me, hi ha molta bona música per venir!!!